“We zijn inmiddels drie maanden in Nederland en ik mis het contact met de vrouwen in het AidsCare project,” zegt Jolinda. “Gelukkig hoor ik nog regelmatig van ze. Het is zo bemoedigend om te zien dat God door gaat met hen.”

IMG_0359 S

In onze laatste nieuws brief schreven we over Nie, een vrouw die niet kan lezen omdat ze bijna blind is. Ze vond het zo jammer dat ze de Bijbel niet kon lezen. Toen hebben we haar enkele CD’s gegeven met een aantal Bijbelverhalen, vooral uit het Oude Testament Nu vroeg ze laatst aan mijn collega of er nog meer Bijbelverhalen waren. Het Thaise Bijbelgenootschap heeft onlangs een CD uitgebracht waarop de tekst van het Nieuwe Testament wordt voorgelezen. Volgend jaar hopen ze ook het hele Oude Testament op CD te zetten. Het is geweldig dat mensen die niet kunnen lezen nu ook de volledige Bijbel kunnen beluisteren in het Thais.

Willen jullie bidden voor Nie, dat God deze CD zal gebruiken en dat ze haar leven aan Jezus zal durven toevertrouwen?

Rochana baptism

Rochana, één van onze Thaise vrijwilligsters, heeft zich dit jaar met Pasen laten dopen. Nu heeft ze haar huis open gesteld om een celgroep te beginnen. Deze celgroep is zowel voor de jongeren als ook de volwassenen in het AidsCare programma. Ze komen op zondagmiddag bij elkaar. Er is nog geen gemeente in Doi Loh, maar we hopen dat deze celgroep in de toekomst zal uitgroeien tot een gemeente, waar ook mensen van buiten het AidsCare programma zich zullen thuisvoelen.

Het kaarten project staat nu onder leiding van mijn Thaise collega On en loopt nog steeds goed. Dzjeng die haar hielp met de voorbereidingen heeft een baan gevonden en heeft voorlopig geen tijd meer om te helpen. On vraagt gebed dat er zo snel mogelijk iemand gevonden zal worden die haar op kantoor kan helpen met de voorbereidingen.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *