Een paar maanden geleden (vlak voor kerstmis) plaatsen wij een videoclip over hoe de geboorte van Jezus op Facebook eruit zou hebben kunnen zien Deze keer een impressie van hoe de gebeurtenissen rond Goede Vrijdag en Pasen de wereld rond hadden kunnen gaan als Twitter destijds bestond (of als het in onze tijd had plaatsgevonden. Bekijk de video hieronder, of klik op YouTube om de clip daar te bekijken.

 

 

Wat me zo trof bij deze videoclip was het feit dat zo veel mensen over Jezus spraken. Het was niet alleen Jezus zelf die actief was, maar overal spraken mensen over Hem! Sommigen verwonderd en nieuwsgierig, anderen enthousiast en vol vuur, weer anderen boos of met minachting. Maar hoe dan ook, Jezus was het gesprek van de dag. En dat missen we tegenwoord zo vaak. Misschien moeten wij als christenen eens wat meer onze mond open doen en het over Jezus hebben in ons dagelijks leven. Of het nou is via Twitter, of op ons werk en op school, laten we het gesprek eens wat vaker over Hem laten gaan! Dat is immers de moeite waard om over te “twitteren” of gewoon te praten. 

Categories:

Tags:

3 Responses

 1. Prachtig verhaal.
  Complimenten.
  Jezus is werkelijk opgestaan uit de doden.

  hopelijk gaat een ieder Jezus als degene ervaren die naast hem of haar gaat de rest van zijn of haar leven.

  Joalnda en Arend gezgend jullie werk

  Dick predikant spijkenisse

 2. Helemaal mee eens.
  Ben zelf ook het aanstekelijke vuur van de beginperiode na de bekering (wedergeboorte) wat kwijtgeraakt.
  Heb ook wat littekens opgelopen in de loop der tijd.
  Verlang er wel naar om weer een aanstekelijk christen te mogen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *