Jongeren uitdagen om Jezus na te volgen en hen toerusten om Jezus meer zichtbaar te maken, zowel dichtbij als ver weg op het zendingsveld. Daartoe is Mission2010 in het leven geroepen. Deze missionaire conferentie wordt vindt plaats op 28, 29 en 30 december 2010 in Amsterdam. De stad met meer dan 180 verschillende nationaliteiten.

Van Mokum tot Mumbai
Het thema van de conferentie is: van Mokum tot Mumbai. Want of je nu in het hartje van Amsterdam bent of al backpackend India verkent, overal ter wereld kun je laten zien dat je christen bent! Jij kunt het verschil maken. Wil je weten hoe? Tijdens deze conferentie kom je daar zeker achter.
Meer weten? Ga naar Mission2010.nl.

Concert Trinity
Inspirerende samenkomsten, ontmoetingen met dé missionaire organisaties van Nederland en een outreach in Amsterdam vormen de basisingrediënten van de conferentie. Het muzikale hoogtepunt is een concert van de band Trinity. We zien uit naar hun optreden!

Meld je aan voor Mission2010.

Gratis toegang?
Voor deze conferentie mogen we twee toegangskaarten weggeven. Hoe gaat het in zijn werk?
1. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Tot aan de conferentie word je drie keer op de hoogte gehouden van de meest actuele informatie.
2. Stuur deze nieuwsbrief door naar zoveel mogelijk vrienden en bekenden. Zet in de regel ‘CC’ het  e-mailadres info@mission2010.nl. Heb jij de meeste mensen gemaild, dan win jij twee toegangskaarten voor de conferentie!

Mission2010 gets social:
Facebook
Hyves
Twitter

Mission2010 wordt georganiseerd door een groep jonge mensen vanuit diverse missionaire organisaties: de Evangelische Zendingsalliantie, Interserve, Stichting Antwoord, Youth With a Mission Amsterdam, European Christian Mission en Operatie Mobilisatie.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *