Op 17 en 18 september werd het jaarlijkse zaalvoetbal (Futsal) toernooi voor internationale scholen in gehouden in Chiang Mai. CMIS was één van de scholen die vertegenwoordigd waren, en Marissa speelde in de oudste groep (16-20 jaar).

Op vrijdag vonden de kwalificaties plaats, en CMIS eindigde bovenaan in Groep 1, na een 3-1 overwinning op Lanna International School, en een gelijkspel tegen Nakhon Payap International School. In de halve finale op zaterdagmorgen kwamen ze uit tegen APIS (Asia-Pacific International School) en ze wonnen ook deze wedstrijd (4-1).

Helaas verloren ze de finale tegen Grace International School, maar met een zilveren medaille mogen ze toch heel tevreden terugkijken op geslaagd toernooi.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *