Sinds afgelopen zomer hebben Jolinda, Denise en Marissa (en soms ook Joël) meegeholpen in een kinderhuis in onze wijk. We schreven erover in onze nieuwsbrief, maar wilden hier nog wat foto’s laten zien. Onlangs is er in Nootdorp voor ons gecollecteerd, en wij willen graag de opbrengst bestemmen voor dit kinderhuis, dat met weinig middelen probeert een verschil te maken in de levens van deze kinderen, die niet thuis bij hun ouders kunnen opgroeien.

  Marissa in de dierentuin

Er wonen 9 kinderen, allemaal in de leeftijd tussen 3 en 5 jaar. Ze zijn heel ondeugend, maar ook aandoenlijk lief. Vaak gaat Jolinda op zaterdagochtend met Denise en Marissa naar het kinderhuis om activiteiten met de kinderen te doen.

Hieronder een foto van de keuken-eetkamer, en van 3 van de jongens (Am, Om en Kong).

  Eetkamer

  Am, Om en Kong

Voor kerstmis hebben we als gezin een kleine trampoline en een wip voor ze gekocht, zodat ze zich fysiek kunnen uitleven, want ze hebben altijd ongelooflijk veel energie. Elke keer dat onze kinderen langsgaan, straalt hun gezicht van enthousiasme. Het is dan ook heel dankbaar werk om te doen.

Categories:

Tags:

3 Responses

 1. Heeeeeeeeey,

  Echt gaaf zeg, hoe jullie je inzetten voor deze kinderen. Ik wil jullie voor het nieuwe jaar (bij ons is het bijna 2008, als ik het goed heb vieren jullie het op een ander moment toch?) Anyway…ik wil jullie veel liefde, geluk en gezondheid toewensen.

  DIKKE kus,
  Iris

 2. Het is juist gaaf om te zien hoeveel het betekent voor ze als je een beetje tijd en liefde aan ze geeft!

  En ja, wij vieren oud en nieuw zo’n 6 uur eerder dan in Nederland. Dus we lopen altijd voor op jullie!!

  Arend

 3. Fijn dat jullie kinderen zich zo inzetten voor deze kinderen die zo veel moeten missen.
  Gods zegen voor jullie werk in Thailand
  Groeten
  Dik & Elly van den Dool/Spijkenisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *