Marissa deed afgelopen week op school een project over Edwin van der Sar en vandaag stond ze zelf in het doel bij het voetbaltoernooi van de hoogste klassen van de internationale middelbare scholen in Chiang Mai. Nou, ze kiepte als de echte Van der Sar!! Met ontelbare reddingen, en knappe acties hielp ze haar team om de halve finale te bereiken! Toen ging het mis, en die wedstrijd verloren ze met 4-0. Maar bij de “troostfinale” om de 3e en 4e plaats krabbelden ze weer op, en wonnen uiteindelijk met 3-2. Al met al een geweldige prestatie!

Joël deed ook mee, bij het toernooi van de lagere klassen, maar ondanks verwoede pogingen kwamen zij niet verder dan de eerste ronde. Het is wel heel leuk dat de kinderen hier de kans hebben om met allerlei sporten kennis te maken op school. Volgende maand beginnen de trainingen voor het basketbaltoernooi in het voorjaar. Daar zullen Marissa en Joël zeker ook weer van de partij zijn.

Categories:

Tags:

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *