AFMC 5

Het was 20 jaar geleden dat ik in Indonesië geweest was. Toen, in 1987, maakte de reis deel uit van onze zendingsorientatie. Deze keer was ik als spreker uitgenodigd voor de 5de Asian Frontier Missions Conference (AFMC) die in Jakarta gehouden werd. Ruim 300 deelnemers, uit 9 Aziatische landen, namen deel aan deze conferentie, met als doel om Aziatische christenen to informeren en motiveren voor zendingswerk.
Ik had het voorrecht om op zaterdagavond te spreken over onbereikte bevolkingsgroepen in de Mekong-regio. Verder gaf ik twee keer een workshop over “gemeentestichtingsbewegingen”. Ik kreeg een aantal bemoedigende reacties op de spreekbeurten, en had goede gesprekken met een aantal deelnemers. Het was mooi om te zien hoe het zendingsbewustzijn in Azië de afgelopen 20 jaar gegroeid is. Er waren deelnemers uit o.a. Indonesië, de Filippijnen, Maleisië, Japan, en Thailand, en zelfs uit Birma (Myanmar)!

Categories:

Tags:

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *