Bijna twee maanden zijn er voorbij sinds ik laatst schreef! Dat geeft aan hoe druk het geweest is! Met name sinds vorige maand is ons leven in een stroomversnelling terechtgekomen. Van mei tot augustus ben ik nl. interim directeur van het Mekong-veld. Dat betekent verantwoordelijkheid dragen voor ruim 170 werkers in Zuidoost Azie. Bovendien zijn we net twee bouwprojecten gestart hier in Chiang Mai. Met de groei van het aantal werkers, komen er ook steeds meer kinderen. Die moeten op een gegeven moment naar school, maar hun ouders wonen vaak op grote afstand van Chiang Mai. Het huidige hostel is volgend jaar te klein voor alle kinderen, en bovendien is er ook een duits-talige hostel nodig. Zodoende zijn er op dit moment 2 bouwprojecten op verschillende plaatsen in de stad. En die vallen de komende 3 maanden onder onze verantwoordelijkheid.
Ik heb ooit een jaar weg- en waterbouwkunde gestudeerd, voordat ik naar de bijbelschool ging, maar nu heb ik alsnog de kans me over bouwtekeningen te buigen, en met de aannemers te werken. Het is niet iets wat je normaal met zendingswerk in verband brengt, maar is wel degelijk bij een ondersteunende taak. Zonder voorzieningen voor de kinderen, kunnen de ouders niet op het zendingsveld blijven.
Hieronder een paar foto’s van het heiwerk, en storten van de funderingen.

Powered by ScribeFire.

Categories:

Tags:

One response

  1. Zo zie je maar, dat je studie nooit voor niets is geweest en dat God het op Zijn tijd weer gebruikt.
    Je kennis van weg-en waterbouwkunde is nu te gebruiken.
    Verder wens ik je veel sterkte en Gods kracht en wijsheid bij het uitoefenen van deze verantwoordelijke functie. Groetjes aan Jolinda en de kinderen.

    joke jeursen, Spijkenisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *