Zaterdagavond was Jolinda bezig de planten in de tuin te water te geven, toen ze haar enkel verstuike en kreunend van de pijn de huiskamer in kwam. We hebben er meteen een ijskompress omheen gedaan, maar het bleef ongelooflijk pijn doen. De enkel was flink gezwollen en ze kon er onmogelijk meer op lopen. En dat terwijl ik de volgende ochtend naar Singapore zou reizen voor een vergadering! We besloten dat ik de reis misschien maar moest afzeggen, aangezien de kinderen wel elke dag naar school gebracht moeten worden, en het bovendien extra druk is deze week i.v.m. voorbereidingen voor de musical-uitvoering van Denise a.s. vrijdag.

Het was dan ook een grote verassing dat ze een paar uur later alsnog weer voorzichtig kon lopen, en die nacht goed geslapen heeft. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt dat ik toch maar op reis zou gaan, en vandaag hoorde ik via de telefoon dat de enkel weer bijna helemaal genezen is. Wat een wonder!!

Morgen keer ik weer terug in Thailand, en ga met Joel op schoolkamp. Daar zie ik echt naar uit!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *