Toen we vorig jaar september verhuisden, konden we een huurcontract tekenen voor 1 jaar, met uitzicht op verlenging. Maar afgelopen december kregen we te horen dat de eigenaar ons huis ging verkopen aan een vriend van hem. Gelukkig konden we gewoon blijven in het huis tot het huidige contract afloopt, maar daarna moest er opnieuw onderhandeld worden, en zou de huur waarschijnlijk omhoog gaan. Omdat de nieuwe huisbaas komende week voor 6 maanden naar Amerika gaat, hebben we gisteren het contract kunnen verlengen tot juni volgend jaar, zonder huurverhoging.
Dit komt heel goed uit, aangzien we rond die tijd (juni 2008) naar Nederland hopen te komen voor verlof. Denise doet volgend jaar haar High School examens (ongeveer HAVO/VWO), dus dat is een goed overgangsmoment voor haar. Marissa is volgend jaar klaar met klas 3, en Joel heeft dan de brugklas gedaan. Het is de bedoeling dat we dan voor een jaar naar Nederland komen. We zullen ons in het komende jaar dus gaan orienteren over schoolmogelijkheden, en allerlei andere zaken.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *