High School Musical Poster

Deze maand is Denise druk aan het repeteren voor “High School Musical”, een groot muzikaal evenement dat elke 2 jaar met een ander thema door CMIS (Chiang Mai International School) opgevoerd wordt. Bijna elke dag moet ze na schooltijd oefenen met alle zangers en dansers uit klas 4,5 en 6 van de middelbare school. Op 30 & 31 maart vinden de uitvoeringen plaats in het Kad Theater in het centrum van Chiang Mai.

Het belooft een groots evenement te worden, maar het geeft daarom ook extra veel werk, terwijl het gewone schoolwerk ook blijft doorgaan. Hiernaast de poster die op allerlei plaatsen in Chiang Mai hangt, aangezien de uitvoering ook voor het publiek toegankelijk is.

Naast de voorbereidingen voor de musical (een onderdeel van het vak “Creatieve Expressie”) heeft Denise ook elke week veel huiswerk voor Biologie, dat op “college” niveau gegeven wordt, waardoor het extra zwaar is.

Categories:

Tags:

One response

  1. Hoi Denise,
    Heel veel plezier en heel veel succes toegewenst op 30 en 31 maart!!!
    Hartelijke groeten van Karin in Engeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *