Afgelopen week moest ik in Bangkok zijn voor het tekenen van een samenwerkings-overeenkomst tussen de PKN (Protestantse Kerk in Nederland) en de CCT (Church of Christ in Thailand). Aangezien de PKN zelf geen afgevaardigde kon sturen vanuit Nederland, was ik gevraagd namens hen deze overeenkomst te ondertekenen. Het was een heel formele bijeenkomst, en maakte deel uit van de jaarvergadering van de CCT. Behalve de PKN sloten ook de Kerk van Maleisie en de organisatie Interserve een overeenkomst met de CCT op deze morgen.

Na het plaatsen van de handtekening, mocht ik nog een korte toespraak houden, waarbij er even een verrassing was dat een vertegenwoordiger uit Nederland zomaar Thais kon spreken! Ook aanwezig bij de bijeenkomst waren Ds. Karsten en Irene Van Staveren, uitgezonden door de PKN om theologie-onderwijs te geven aan het McGilvary Seminary in Chiang Mai. We hebben inmiddels al een tijdje leuk contact met elkaar.

Zie ook het artikel op de website van KerkInActie.


Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *