Vanmiddag is de Mekong orientatie-cursus afgelopen. De afgelopen week was ik betrokken bij de MEMO (Mekong Ethos & Ministry Orientation) voor nieuwe werkers. Ruim 20 nieuwe medewerkers (zowel korte- als lange-termijn leerden over de volgende onderwerpen:

  • Onze visie en missie
  • Geestelijke gezond blijven en groeien op het veld
  • Geestelijke strijd
  • Gemeentegroei en -vermenigvuldiging
  • Discpipelschapstraining
  • Animisme
  • Chronologische bijbelvertellingen
  • Taalstudie op het veld
  • Teamwerk
  • Gebedsnetwerken wereldwijd

Nu zwermen deze 20 mensen weer uit over heel zuidoost Azie om de Heer te dienen. Wij hopen even een rustig weekend te hebben, want op dinsdag begint weer een leiderschapscursus, waar ik bij betrokken ben! ’t Is net een 3-weekse veldtocht!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *